Test för reseintyg i Stockholm

Behöver man reseintyg om man ska flyga utomlands från Stockholm? Det är en återkommande fråga då många skjutit på sin utlandsresa under en längre tid. Nu när läget ljusnat en aning styrs tankarna till vit sand och blått hav. Längtan värker i bröstet och man kan nästan känna landets dofter och den ljumma vinden emot huden.

Men som världen ser ut i nuläget är det svårt att veta vad som kommer att hända. Allting kan ändras från ena dagen till den andra. Bäst är att kontakta landets ambassad, som troligtvis ligger i Stockholm, och fråga om de kräver ett reseintyg.

Boka test för reseintyg i Stockholm

En positiv förändring som resebolagen har gjort är att ändra avbokningsreglerna. Det gör att man nu vågar boka en resa trots osäkerheten. Skulle den inte bli av kan man oftast flytta resan framåt i tiden. Eller avboka om man hellre vill det. Så med det orosmomentet borta är det bara att boka. När researrangemangen är i hamn är det sen bara att boka tid för reseintyg i Stockholm.

För visst blir allt lite lättare om man har något kul att se fram emot när livet sakta återgår till det vanliga? Klinikernas information är Marknadsförd reseintyg stockholm, så att klienterna lätt ska hitta dem.

Hur går testningen till

Först och främst är det viktigt att veta vad värdlandet, det vill säga landet man ska resa till, har för krav. Det kan vara lite olika. Precis som det finns skillnader mellan klinikerna som gör reseintygen. Viktigt att komma ihåg är att det är resenärens skyldighet att ta reda på vad som gäller.

Testet som görs är ett PCR test. Provet tas i näsan och visar om man har en pågående covid-19 infektion. Vissa kliniker gör även ett antikroppstest. Ett test som visar om man har antikroppar och har någon form av immunitet. Att ha resedatum klart när man bokar är viktigt då testet oftast får vara max 72 timmar gammalt. Trevlig resa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *