Professionell OVK i Stockholm

Ventilationen i en lägenhet, ett hus, hyresrättsbyggnad, på ett företag eller till exempel i en bostadsrättsförening i Stockholm behöver regelbunden OVK av ventilationen för en maximal kvalitet på inomhusluften. Förkortningen ovk står för obligatorisk ventilationskontroll. Att kontrollera ventilationen i en byggnad regelbundet är livsviktigt för att ha bra inomhusluft för hälsan och välmåendet. Att göra regelbundna ovk-besiktningar är lagstadgat och utförs av besiktningsmän som har yrkescertifiering. Bor man i Stockholm och är i behov av en ventilationskontroll, kan vi utföra denna tjänst med bred kompetens och kunskap inom området!

Unika tjänster med OVK Stockholm

En besiktning av ventilationen tar cirka 1-3 dagar allt beroende på om det gäller en lägenhet eller fler, ett hus eller större byggnad. Som kund får man en gedigen genomgång av ventilationen och kunnig personal med både yrkeskompetens och utbildning. Förutom kontroll och besiktning av ventilationen, kan Banbrytande ovk stockholm utföra sanering, projektering av från- och tilluft, så kallad FTX och radonmätning. En radonmätning är livsviktig då radon kan skada luftvägarna allvarligt och ge både lindriga besvär men också allvarliga sjukdomar.

Trygghet och nöjda kunder

Väljer man OVK Stockholm får man ett väl utfört arbete och personal med lång erfarenhet av ventilation. Med över 35 års erfarenhet av ventilationsarbeten, är ovk Stockholm det bästa och smartaste valet för en friskare inomhusluft! Alla frågor man har angående ventilation kan man få besvarade. Man kanske ska köpa ett hus och då kan det kännas tryggt att veta om luften inomhus är hälsosam. Man kan med fördel få ett fritt hembesök och även en kostnadsfri offert på hela arbetet, då kan man känna sig trygg som kund och inte få några oväntade merutgifter. Genom hela ventilationsarbetet från början till slut, får man ett mycket trevligt bemötande och en god kommunikation. En bättre inomhusluft och fokus på hälsan är något som ovk Stockholm värdesätter högt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *