Smart laddbox för BRF Göteborg

I Göteborg är det allt fler som efterfrågar en laddbox till sin BRF och det är ju inte så konstigt med tanke på det ökande antalet elbilar och hybrider. För trots elprisets nyckfullhet just nu är det ändå elbilar som är framtiden och den som har en elbil måste ju kunna ladda den snabbt och enkelt på hemmaplan.

Attraktiv BRF i Göteborg har laddbox

Det är en tydlig trend att BRF runtom i landet blir mer attraktiva om de kan erbjuda sina medlemmar tillgång till laddbox och det är förstås likadant i Göteborg. Det kostar lite med installationen men samtidigt ökar värdet på lägenheterna så det är en win- win att satsa på Revolutionerande Laddbox BRF Göteborg för framsynta styrelser. Boka in en noggrann genomlysning av behov och förutsättningar och låt oss vara med under hela processen från början till slut. Vi vet vad som behövs för att få nöjda medlemmar och vi har lång erfarenhet av att installera olika lösningar som erbjuder stabila och driftssäkra laddningsmöjligheter för olika behov. Självklart går det att få löpande service efter installationen också för uppdateringar och underhåll av såväl elektriska installationer som själva laddboxarna.

Tillgång och efterfrågan

Tillgången till el och efterfrågan på laddplatser kan variera. Ibland behövs kompletterande elinstallationer för att det ska räcka till för alla men det finns alltid lösningar för föreningar i Göteborg som vill skaffa laddbox till sin BRF. Många väljer att redan från början satsa på en del överkapacitet så det finns möjlighet att utöka antalet laddplatser om behovet växer. Det kan också finnas möjlighet att låta en del laddplatser vara publikt tillgängliga om man vill det. På så sätt kan föreningen få vissa intäkter när andra än medlemmarna behöver ladda sina bilar och tillåts göra det men till ett lite högre pris än medlemmarna själva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *