Boende i Stockholm? Låt oss hjälpa dig att renovera ditt badrum!

Ett snyggt och fräscht badrum står högst upp på mångas önskelista när det kommer till renoveringar i hemmet. Det är dock inte det allra enklaste projektet, då det ofta rör sig om begränsade utrymmen och en ganska dyr prislapp. Är man händig går det naturligtvis att komma billigare undan genom att göra en del av jobbet själv, men viktigt att tänka på är att just badrum ställer höga krav på hur arbetet utförs – och inte minst den som utför det. För att få ett godkänt våtrumssystem, krävs det att man anlitar en firma som innehar våtrumscertifikat och som gör jobbet enligt konstens alla regler. Det kostar förstås en slant mer, men då kan också du som kund känna dig trygg med att ditt nya badrum är 100% kvalitetssäkrat.

Är du bosatt i Stockholm och planerar att renovera ditt badrum? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi är en professionell firma med många års erfarenhet inom branschen och en gedigen meritlista över renoverade badrum och nöjda kunder. Kvalitet är ledordet i allt vi gör – vi är mycket noggranna med att endast lämna ifrån oss ett resultat som både överträffar kundens förväntningar och uppfyller alla krav på ett riktigt professionellt renoverat badrum.

Fokus på estetik och innovativ funktion

Ett badrum kan byggas, designas och inredas på oändligt många sätt. Vi vet att ingen kund är den andra lik, just därför är det för oss en självklarhet att vara en flexibel firma som möter varje kunds unika krav och önskemål. Tillsammans med dig går vi igenom vilka just dina visioner är när det är dags att renovera ditt badrum i Stockholm. Känns det svårt att välja mellan alla stilar och material? Inga problem. Förutom praktisk renovering, råkar vi även vara riktigt vassa på funktionell inredning och modern design. Låt oss guida dig genom djungeln av kakelplattor, badrumsmöbler, integrerad belysning och mycket annat för att ta fram just det badrum du drömmer om.

Inte bara Stockholm – vi kan renovera badrum varsomhelst

Vi må utgå från Stockholm och ha den kungliga huvudstaden som bas, men naturligtvis är vi flyttbara. Vi tar oss gärna an uppdrag att renovera badrum såväl i Stockholm med omnejd, som i kranskommunerna och ute i landet. För oss är ingenting omöjligt. Hör av dig till oss i Stockholm om du vill veta mer om hur vi kan renovera just ditt badrum till absolut toppskick!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *