Vad ingår i hemstädning Stockholm?

Att anlita en städfirma för hemstädning i Stockholm kräver en hel del efterforskning och fundering. Du undrar säkerligen vad som ingår i hemstädningen för att avgöra om dina pengar är en bra investering. Faktum är att olika städfirmor för hemstädning i Stockholm erbjuder olika typer av städpaket till olika priser. Det finns dock vissa generella saker som hemstädning brukar innefatta. Det är dock fortfarande viktigt att kontrollera vad som ingår i utbudet hos din städfirma för hemstädning i Stockholm.

Generella städmoment för hemstädning Stockholm

Några generella städmoment för Branschledande hemstädning stockholm som de flesta städfirmor brukar omfatta vid hemstädning är att grovstäda alla rum. Det innefattar att damma av alla ytor i hemmet och dammsuga alla golv. Golven brukar även moppas om golvet är av sådant material som tål det och städfirman brukar gå ut med soporna. Förövrigt kan vissa städfirmor rengöra speglar och torka rent dörrhandtag, strömbrytare och dörrkarmar om de är dammiga eller fläckiga. Dessa generella städmoment kan självfallet variera men de flesta städfirmor tenderar att erbjuda de sakerna.

Städning av övriga rum

När det kommer till hemstädning av de övriga rummen i bostaden brukar olika städfirmor ha lite olika utbud. Vid hemstädning av köket brukar städfirman rengöra alla ytor så som diskho, köksfläkt och spis. Alla plana ytor torkas av samt köksredskap som står framme. För hemstädning av badrummet brukar de flesta städfirmorna rengöra inredningen och putsa bort eventuella fläckar. Det innefattar toalett, badkar och tvättställ. Även dusch och duschväggar rengörs och fläckar putsas bort. Om du har bord eller andra plana ytor i badrummet torkas de av och golvet rengörs som övriga rum. Gällande hemstädning i Stockholm av övriga rum kan det se väldigt olika ut. Kontakta en lokal städfirma för att ta reda på vad som gäller för ditt specifika hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *