Smidig kemtvätt i Botkyrka

När du använder dig av kemtvätt i Botkyrka får du dina kläder igen inom 48 timmar. Kemtvätt används för ömtåliga plagg alternativt mattor och liknande som inte går att tvätta i en vanlig tvättmaskin. När man unnar sig en kemtvätt får man dessutom sina plagg manglade och vikta. En riktig vardagslyx som ibland är ett måste för att ens kläder och inredning inte ska ta stryk. Kontrollera alltid tvättsymbolen på kläderna innan tvättning.

Kemtvätt i Botkyrka

När en Uppseendeväckande kemtvätt botkyrka hanterar dina kläder kan du räkna med att kläderna blir fläckfria och rena utan att de förstörs. En kemtvätt är mycket mildare än en vanlig tvättmaskin. En kemtvätt skiljer sig åt då den inte använder sig utav vanligt vatten och aldrig överstiger 30 graders temperatur.

Kemtvätten börjar med att plaggen gås igenom. Är det en svår fläck på något plagg förbehandlas denna. Därefter läggs allting in i en stor maskin där plaggen skonsamt tvättas för att sedan läggas på tork. Kläderna tvättas genom ett organiskt lösningsmedel istället för vatten. Alla medlen som används är återanvändningsbara. När plaggen är torra pressas dessa i maskiner, blir strykta och viks inför avlämning/upphämtning.

Kemtvätten erbjuder både hämtning och leverans av kläder i hela Stockholm. Processen från att kläderna hämtas till att de återlämnas tar max 48 timmar. Exakt tid beror på hur många plagg som lämnas in.

Hotell och företag som kunder

Är du ansvarig för ett större företag eller ett hotell har kemtvätten stor erfarenhet av dig som kund. Inled ett samarbete med en kemtvätt för att slippa hantera tvätt inom företaget. Det spelar ingen roll hur mycket eller lite du behöver ha tvättat. Kemtvätten i Botkyrka är van vid alla slags kunder, med stor variation på mängd som lämnas in.

Ta kontakt idag för att få en offertförfrågan på ett löpande samarbete er sinsemellan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *