Mäklare i Stockholm

Ska du sälja en lägenhet i Stockholm behövs en riktigt bra mäklare. Det kan göra stor skillnad mellan olika mäklarfirmor när det gäller hur din kommande bostadsaffär kommer att lyckas. Det handlar förstås främst om att få ut ett bra pris, men något som är väldigt viktigt i sammanhanget är att din mäklare har kännedom om Stockholm och bostadsmarknaden där.

Hitta rätt mäklare i Stockholm

Stockholms bostadsmarknad är het och aktiv. Priserna är höga och kunderna oftast ganska många. Det gäller att få en bra process från början till slut och det får du som väljer en Marknadsförd mäklare stockholm med lång erfarenhet av yrket. Det första du ska göra när du bestämt dig för att sälja är att kontakta några olika mäklarfirmor och fråga hur de arbetar och vilka avgifter de har. En del har fast pris, andra har ett grundbelopp plus procent på priset. Några erbjuder fotografering och marknadsföring av bostaden som en del av grundpaketet hos andra får du betala extra för det. När du hittat den mäklare som känns bäst är det bara att dra igång processen med försäljning.

Fotografering, visning, budgivning

Det absolut första som ska göras är att få ett antal lockande fotografier på din bostad. Det kan löna sig att snygga till småskavanker och en del anlitar proffs på att styla rummen så de blir något utöver det vanliga. Be om råd från din mäklare i Stockholm om vad som är vettigast i just ditt fall.

När fotograferingen är klar läggs bilderna ut på nätet och alla som är intresserade kan boka in sig på visning. Under visningarna ska inte du som säljare vara närvarande utan detta sköts helt och hållet av mäklaren. Samma sak med budgivningen. Det är dock alltid du som avgör vilket bud du vill acceptera och när du och köparen är överens går ni vidare med avtalsskrivning och även det hjälper mäklaren till med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *