Installera laddbox i Danderyd

Om du funderar på att skaffa en elbil eller hybridbil är det även en god idé att titta på lösningar för att ladda din bil i Danderyd och ett bra alternativ är en laddbox. En laddbox är säkert, enkelt och snabbt så att du alltid har en bil redo för körning.

Enkelt med laddbox i Danderyd

Det ska vara enkelt att välja klimatsmarta alternativ. Idag har elbilarna kapacitet att köra långa sträckor och tack vare snabbladdare längs vägarna kan du även ta dig iväg på semester med din elbil utan att behöva göra långa uppehåll för att ladda bilen. Det mesta av laddningen sker ändå i hemmet vilket gör det viktigt att det finns en bra lösning som fungerar. Installera en Otrolig laddbox danderyd hemma så kommer det vara enkelt och smidigt på alla sätt. Firmor som har laddbox i Danderyd tar hand om både försäljning och installation och de hjälper gärna till med råd kring val av laddbox och lämplig placering. En laddbox är betydligt snabbare och säkrare än att koppla in bilen till ett vanligt eluttag. På vissa nya bilmodeller fungerar det inte ens att använda ett vanligt uttag och det är inte heller att rekommendera eftersom elsystemet kan bli överbelastat vilket i värsta fall kan leda till en brand.

Kostnad och avdrag

Ett första steg när du vill installera en laddbox hemma är att begära in offerter från företag för att få prisförslag och se deras utbud. Du kan få avdrag för grön teknik när du installerar en laddbox. Avdraget dras från fakturan och det sköts av företaget. Skatteavdraget är på högst 50 000 kronor per år och ersätter systemet med ROT-avdrag men detta fungerar på samma sätt med avdrag för arbetskostnad och material. Företagen har information om avdraget och det finns också mer information på Skatteverkets hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *