Hyr eventlokal i Stockholm

Om du ska arrangera ett större event i Stockholm kanske du letar efter eventlokal? I frihamnen hittar du Magasin 9 som är en Branschledande Eventlokal Stockholm och passar för många tillställningar. Det är en eventlokal i Stockholm som lämpar för såväl mässor som galor eller banketter.

Men när du ska hyra en eventlokal finns det en del saker du behöver tänka på för att ditt event ska bli så bra som möjligt. Här ger vi dig lite tips.

Prata med uthyraren av eventlokalen i Stockholm

En del eventlokaler i Stockholm kan du hyra online via deras hemsida. Det kan förstås kännas väldigt smidig och vid enklare evenemang kan det vara ett bra alternativ. Men ska du arrangera ett större event kan det vara en bra idé att prata med uthyraren av eventlokalen i Stockholm innan du väljer att hyra.

Du kan då specificera vilka behov du har och om det är något lokalen kommer att passa för. Du kan med fördel även be om att få komma och besöka lokalen innan du väljer att boka den. Dels ger det dig en bättre uppfattning om lokalen faktiskt passar till ditt event. Men det kommer även göra det enklare att börja planera för eventet när du med egna ögon har sett hur lokalen ser ut och är designad.

Ta reda på vad som ingår i hyran

Eftersom villkoren för att hyra eventlokal kan skilja sig väldigt mycket är det alltid bra att fråga vad som faktiskt ingår i hyran. Ingår exempelvis bord och stolar till vissa evenemang eller är det något ni måste ordna med själva? Finns det ljudutrustning i lokalen som är disponibel?

Tänk på att även om vissa saker inte ingår i hyran kan det finnas möjlighet att hyra det via dem som äger lokalen. Alternativ kan det vara så att de samarbetar med någon partner som är van att arbeta i just den lokalen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *