Energieffektivisering i en offentlig fastighet.

Energieffektivisering i offentlig fastighet

Energieffektivisering behöver inte enbart utföras i privata hem och bostadsrättsföreningar utan det kan behövas i offentliga fastigheter också. I till exempel skolfastigheter, kontorsfastigheter och större köpvaruhus kan det finnas stora möjligheter och behov av energieffektivisering. Det är just den typen av projekt som lockar de stora drakarna i Sverige till energieffektivisering. För den typen av projekt kommer med väldigt stora ordervärden och stora ordervägen lockar stora drakar. Det vet vi ju alla som bor i Sverige och är verksamma i energibranschen! Här är det uppdelat i stora och små projekt där de stora drakarna kniper de stora projekten och resten får smulorna.  Det var därför jag blev så glad av att se lite nytt blod inom energieffektivisering. Firman har kommit in i branschen med en hunger som jag inte sett på länge och det gör mig så glad…

Energieffektivisering – branschen för vinnare

Just energieffektivisering är en bransch som de senaste tio åren enbart har lockat stora vinnare till sig. Kravet på att minska energiförbrukning är stort – både socialt och i praktiken. Därför är det ett konstant tryck på nya projekt som kommer ut på marknaden. De kommer från landets alla hörn och kanter även om det mest handlar om Göteborg, Malmö och såklart Stockholm. Förfrågningarna kommer även från alla typer av kunder. Det gör ingen skillnad om det är från offentlig sektor, företag, bostadsrättsförening eller privatperson.

Bästa företag in energioptimering

Det finns en firma som har sina rötter i ventilationsbranschen men som efter rekryterande har flera ben i andra branscher. De har nu anställda elektriker, rörmokare och ingenjörer med stor kunskap i just energi. Det är den typen av ingenjörer som krävs för att utföra energientreprenader av den storleken som företaget tar sig an. De tar sig an projekt från alla typer av kunder, vare sig det är privatpersoner, företag eller bostadsrättsföreningar. Jag rekommenderar dig att kontakta denna firma direkt för en kostnadsfri offert.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *